Verdures de proximitat

Prova les nostres verdures de temporada i gaudeix de tot el seu sabor i aroma

Les verdures i les hortalisses són una font essencial de vitamines i minerals que ens proporcionen salut, i de nutrients, que ens ajuden a reduir el risc de patir determinades malalties.

Representen una unió de nutrients, fibra dietètica, vitamines (àcid fòlic, provitamina A, vitamina E), calci, magnesi, minerals i substàncies bioactivas, entre elles els antioxidants.

És aconsellable que el nostre plat, estigui ocupat majorment per verdures, ja bé siguin crues, bullides, al vapor… ja que així ens permet tenir una alimentació més variada i equilibrada.

A part d’aportar-nos una gran quantitat de vitamines i minerals, són beneficioses per a una bona digestió, milloren la nostra pell, dents, cabell, ungles, i ens permeten estar hidratats. Gràcies a la seva aportació en magnesi i potassi, els nostres ossos estaran mes enfortits, i gràcies a la fibra que contenen, milloressin el nostre trànsit intestinal, i aporten les vitamines que modulen molts processos metabòlics.

Segons l’OMS i la FAO, recomanen 5 racions al dia entre fruites i verdures.

Segons els experts en salut i nutrició, el més recomanable és menjar les fruites i verdures fresques de proximitat i de temporada, per això nosaltres, ens sumem a ajudar al medi ambient en aquest aspecte més sostenible i portant per al consum productes sempre de proximitat i de temporada.

Contacta'ns per whattsapps i et preparem la comanda

Abrir chat