Nosaltres

Som la tercera generació al capdavant del negoci familiar, dedicats a la venda al detall de fruita i verdura.

Sabies que el primer projecte va començar a Saldes?

Tot va començar amb el nostre avi, venent fruita i verdura per les cases a Saldes. Amb el temps, es va establir a Sabadell, on va estar uns anys.Els nostres pares van seguir amb aquest negoci, però recorrent diversos pobles de Catalunya.. fins que en 2007 ens vam establir en el Mercat de la Creu Alta.

Ens apassiona el que fem i és per això que hem volgut agafar tots els valors apresos, i definir-los perquè es vegin reflectits en la nostra parada.

És per això, que per a nosaltres és vital la confiança que dipositeu cada dia en nosaltres.

Ens han ensenyat a triar i conèixer els millors productes, sempre de primera qualitat, de proximitat i de temporada i així poder oferir-vos el millor producte i servei.

Creiem i donem molta importància a la salut, ja que ocupa un lloc primordial dins del model d’una alimentació saludable i mediterrània. I a la vostra comoditat, ja que sabem que el model de vida ha anat canviant amb els anys, i hem sabut adaptar-nos als nous temps.

Un altre dels valors importants per a nosaltres, és mantenir la perseverança i la constància en el nostre treball, per a poder continuar gaudint del que fem.

És per això, que us volem agrair la vostra confiança i la vostra fidelitat.

Contacta'ns per whattsapps i et preparem la comanda

Abrir chat